Известие

Collapse
No announcement yet.

Съединител Проблем/Решение

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Струва ли си загубата на време? Пред това директно да забодеш новата?
    Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
    Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

На мен ми пропадаше съединителя, но забелязах че ми тече цилиндъра долу. Маха се акумулатора и поставката му и се вижда проблемното цилиндърче. Мислех да сменям гумичките, но като разбрах че цялото струва 41лв изобщо не се и замислих. Смених го и всичко "заспа"...
      Alfa Romeo 156 2.4JTD '02, Fiat Punto 1.2 16V '00, Alfa Romeo 155 2.0 16V - ex, Сузуки Бандит 400 VC '94 - ex, Дукати S4 '02

Comment

Първоначално публикувано от Lqnkata Покажи съобщение
        На мен ми пропадаше съединителя, но забелязах че ми тече цилиндъра долу. Маха се акумулатора и поставката му и се вижда проблемното цилиндърче. Мислех да сменям гумичките, но като разбрах че цялото струва 41лв изобщо не се и замислих. Смених го и всичко "заспа"...
        При теб "долу" има външна помпа за което ти завиждам в момента,ама ако с горната не се оправи ще си махна лагер-помпата и аз ще мина на външна също.....
        NESH
        156 '99 1,6TS+JR Filter+ Ported&Polished head cut 0.42mm, 4mm скъсени водачи на клапаните, ported&polish trotle body, Lightweight Alu Crank Pulley 538g , cat. off, remap

Comment

Working...
        X